Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

Porvoon Huoltomiehet

Porvoon Huoltomiehet on Porvoon johtava kiinteistöhuollon yritys. Tarjoamme kiinteistönhoitoon liittyviä palveluita Porvoon, Sipoon ja Loviisan talousalueilla. Palveluihimme kuuluu myös jätepalvelut.

Yrityksemme työllistää 66 motivoitunutta ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu kaupungeista, kunnista, yrityksistä, taloyhtiöistä sekä yksityisistä kotitalouksista. Palvelemme teitä ympäri vuoden kellonajasta riippumatta.

Toimintamme on jakautunut kolmelle varikolle, jotka sijaitsevat osoitteissa Teollisuustie 22, Peipontie 3 ja Bubbiksentie 8. Toimistomme sijaitsee Gammelbackan ostoskeskuksessa, osoitteessa Suolaketie 2.

Vikailmoitus / päivystysnumero akuuteissa tapauksissa:

0400 55 44 77

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Näin me toimimme

  • Laadukkaasti
  • Täsmällisesti
  • Kustannustehokkaasti
  • Ekologisesti

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot